Patrick Melrose / Benedict Cumberbatch új sorozata exkluzívan az HBO GO-n

PATRICK MELROSE
BENEDICT CUMBERBATCH A SHERLOCK SIKERE UTÁN ISMÉT TV-SOROZATBAN SZEREPEL

Május 14-én exkluzívan érkezik az HBO GO-ra Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange, Bosszúállók: Végtelen háború) új sorozata, a PATRICK MELROSE. Az ötrészes sorozat, amely Edward St Aubyn önéletrajzi ihletésű regénysorozatán alapul az amerikai premierrel egyidőben, magyar felirattal érkezik hozzánk.

Készülj fel a brit felsőosztály alsó szintjére! Benedict Cumberbatch (Sherlock) játssza az arisztokrata Patrick Melrose-t, aki nagy utat jár be a traumatikus, bántalmazásokkal teli gyermekkorától az önpusztító felnőttkoráig. „Rengeteget szenved és rendkívüli utazáson megy keresztül – mondja a színész. – Áldozatból túlélővé, majd bajnokká válik, és az út a társadalmi rend vicces élveboncolásán keresztül vezet.”
Cumberbatch mellett a sorozat főbb szerepeiben feltűnik Hugo Weaving (Mátrix, V mint vérbosszú), Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas, Twin Peaks, Nancy ül a fűben), Allison Williams (Csajok, Tűnj el!), Indira Varma (Trónok harca, Exodus: Istenek és királyok, Luther), Holliday Grainger (C.B. Strike, Hamupipőke) és még sokan mások.

A sorozat Magyarországon exkluzívan május 14-től látható az HBO GO-n, magyar felirattal, az epizódok pedig heti rendszerességgel kerülnek fel az HBO online videótárába. A tévés premier előreláthatólag nyáron lesz.
Magyar feliratos előzetes:

Megjegyzések