Mozizz a csillagok alatt a Paramounttal!

Július 6-án indul a nyári szabadtéri mozi

Fürdés után édes a pihenés – egy kellemes film társaságában a szabad ég alatt pedig egyszerűen tökéletes. A tavalyi nagy siker után idén, július 6-án, csütörtökön este indul Siófokon a Paramount Nyári Mozi. A kikapcsolódni vágyókat esténként a Balatonon egyedülálló életérzés és a Paramount Channel filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják egész hónapban, augusztustól pedig Budapestre is több filmmel érkezik a rendezvény. Hűsítő italok, pattogatott kukorica és különleges moziélmény a csillagok alatt!

A Paramount Nyári Mozi egy hónapon át kínál kellemes kikapcsolódást igazi filmsikerek szabad ég alatti vetítéseivel. Ezen a nyáron a filmcsatorna több szabadtéri helyszínre is ellátogat a legnagyobb filmekkel. Az állomások között szerepel a Plázs Siófokon, a Balatonfenyvesi Kultúrtér, augusztusban pedig majd Budapestre is ellátogat a rendezvénysorozat.

A siófoki helyszínen a kémek ikonikus világába repítik a nézőket, ahol a Mission: Impossible trilógiát vetítik majd. Ezt követően a szabadtéri mozi átköltözik Balatonfenyvesre, ahol Ben Stiller és Robert de Niro érkezik a megunhatatlan Apádra ütök című komédiával, később pedig az 1984-es Top Secret paródiafilm nevetteti meg a résztvevőket a hidegháborús kémfilmek kifigurázásával.

A szervezők extra programokkal is készülnek a nézőknek egy-egy ikonikus film előtt. A résztvevők a Mission: Impossible ügynökeinek bőrébe bújhatnak és lézeres akadálypályán próbálhatják ki az ügyességüket, de az ominózus jelenetet reprodukálva akár kötélen is ereszkedhetnek egy fénykép erejéig.

A Paramount Nyári Mozi júliusi programja:


Július 6. Mission: Impossible 1
Július 13. Mission: Impossible 2
Július 20. Mission: Impossible 3

BALATONFENYVESI KERTMOZI:

Július 21. Apádra ütök
Július 28. Top Secret

A Paramount Nyári Mozi vetítései július 6-28. között 20.00 órától kezdődnek.

A siófoki vetítések ingyenesek, a balatonfenyvesi kertmozi belépő ellenében látogatható.
Idén is mozizz a csillagok alatt! Paramount filmestek – mozizás, pont ahogy mi szeretjük.


További részletek: http://bit.ly/2teAayK

Megjegyzések